top of page
BB GLOW.png

Er altijd goed uitzien, ook zonder make-up. De wens van veel vrouwen. BB Glow biedt de oplossing.

Het wow-effect, gloed en gelijkmatigheid via BB glow. De huid ziet er fris en gelijkmatig uit. Het zachte tooneffect voor de huid.

 

BB Glow is een schoonheidsbehandeling voor een egale huid en huidverbetering. Hiervoor gebruiken wij twee verschillende serums.  Meso & BB Glow

 

Meso & BB Glow serum geeft een mooie egale teint aan de huid maar niet met een foundation effect. Het serum Meso & BB Glow wordt in de eerste laag van de huid gebracht door middel van een DermaPen en nano naald systeem.

Dit zorgt ook voor een natuurlijke mooie en egale look die de huid zelfs een tint lichter of donkerder kan maken. Na een BB Glow behandeling heeft u geen foundation meer nodig en een uitstraling glow, pigmentvlekken en roodheden verdwijnen ook mee. Deze behandeling is te vergelijken met een BB cream/poeder effect. Bij sommige gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te krijgen. Dit verschilt per persoon en per huid.

De BB Glow valt officieel niet onder permanente make-up aangezien de techniek met een DermaPen “microneedling” wordt toegepast. 

Het BB Glow serum is gebaseerd op natuurlijke mineralen met werkstoffen zoals hyaluronzuur, antioxidanten en werken huidverbeterend, versterkend, hydrateert, ontstekingsremmend, egaliserend en vermindert het pigment en grove poriën. Zelfs donkere kringen onder de ogen verminderen. Een ware heropleving voor de huid.

 

Deze behandeling is veilig en non-invasief.

 

Bij ons krijg je een uitgebreide BB Glow behandeling.  

bb glow.jpg

BB GLOW

 

1 SESSIE € 129  

INCLUSIEF:
  • UITGEBREIDE GEZICHTSREINIGING 
  • LICHT PEELING
  • BB GLOW SERUM
  • MASKER 
  • LED THERAPY
  • HYDRATATIE CREME
_DSC5091.jpg
bottom of page