top of page
PLASMA LIFTING.png

WAT IS PLASMA TECHNIEK?

 

Plasma is een dominante gasvormige stof in onze huid. Plasma bestaat uit geïoniseerde deeltjes (atomen, moleculen, elektronen) die elektrisch positief en negatief geladen zijn. Dit is een natuurkundig proces en de plasma techniek kan op verschillende manieren bij huid- en verouderingsproblemen toegepast worden. Naast de vaste, vloeibare en gasvormige stoffen is er een vierde aggregatietoestand, de fase plasma. Plasma is de nieuwste techniek op het gebied van cosmetische beauty. Deze fase plasma zorgt ervoor dat het apparaat in staat is om de huidcellen nieuwe energie te geven en zo, beschadigde cellen te repareren, waardoor allerlei huidproblemen kunnen worden hersteld.

 

 

WAT DOET EEN PLASMA BEHANDELING

 

De plasma behandeling is innovatief op het gebied van anti-aging met prachtige resultaten.

oogleden worden gelift, rimpels verminderen aanzienlijk of verdwijnen  zelfs geheel.

verstrakking, verjonging en huidverbetering direct is zichtbaar.

deze opmerkelijke effecten worden bereikt zonder anesthesie, operatie of ander invasief ingrijpen, zoals fillers.

het effect is niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld plastische chirurgie waar de overtollige huid echt weggesneden wordt. maar met een plasma  behandeling kan men heel veilig en gecontroleerd de gewenste verbetering behalen.

 

bij een hoge behandelkwaliteit levert het naast huidverstrakking ook (langdurige) huidverbetering op.

in de periode na behandeling maakt de huid namelijk elastine en collagen aan. omdat niet in de huid wordt gesneden en er ook niets in gespoten wordt, ziet het liftende effect er zo natuurlijk mogelijk uit.

 

 

HOE WERKT PLASMA?

 

Bij een plasma behandeling worden er korte energiepulsen op de huid overgebracht waar dit omgezet wordt in warmte.  dit zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verdampt en in de diepere huidlaag verstrakking ontstaat door het krimpen van de collageen/elastine vezels.  tegelijk wordt cel vernieuwing in de diepere huidlagen gestimuleerd waardoor er gezonde nieuwe huid aangemaakt wordt en de huidkwaliteit verbeterd.  de huid verjongt zichzelf van binnenuit en dat is aan de buitenkant goed te zien.

 

DOET PLASMA BEHANDELING PIJN?

 

De behandeling kan gevoelig zijn, maar is over het algemeen prima te doorstaan.

 

HOE ZIET DE HUID ER NA DE BEHANDELING UIT?

 

Meteen nadat de dots zijn gezet, kan de huid rozig of rood zijn. dit verdwijnt na een paar uur tot maximaal twee dagen. na de behandeling kan de huid ook licht tot matig opzwellen. dit houdt drie tot vijf dagen aan. als gevolg van het plasmastraaltje ontstaan er ook hele kleine, oppervlakkige korstjes, die na drie tot vijf dagen verdwijnen.

 

WANNEER IS HET EINDRESULTAAT TE ZIEN?

 

Na 12 weken is het uiteindelijke resultaat te zien omdat de huid dan elastine en collagen heeft aangemaakt

 

HOELANG BLIJFT DE PLASMABEHANDELING EFFECT ZITTEN?

 

Dat hangt er vanaf wat voor type huid u heeft en of de nazorg goed  is gedaan. Maar normaal gesproken zou het ongeveer van 8 maanden tot 2 jaar nog zichtbaar zijn .

 

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG?

 

Dat is per persoon verschillend.

 

HOEVEEL PLASMA-BEHANDELINGEN MAG IK ONDERGAAN?

 

De plasma-behandeling is veilig, u kunt deze dus zo vaak  doen als u maar wilt, wel met een tussentijd van acht tot twaalf weken.

 

ZIJN ALLE RIMPELS GESCHIKT VOOR EEN PLASMA-BEHANDELING?

 

In principe kunnen we bijna alle soorten rimpels behandelen. maar sommige types  zijn niet geschikt   daarom is het belangrijk om eerst een vrijblijvend intake met ons te doen.

PLASMA THERMO WAVE

 

 

Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met het plasma lift systeem ontstaat een kleine elektrische ontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen. Het is in feite de stimulatie van huidcellen. De huid verjongt zichzelf van binnenuit en dat is aan de buitenkant goed zichtbaar.

 

 

Het apparaat glijdt langzaam over de huid. De plasmabundel dringt door alle huidweerstand heen en kan heel precies gericht worden op de probleemgebieden. De plasmastroom genereert een samenspel tussen vrije negatief geladen elektronen en positieve ionen. Deze vrijgekomen energie creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen. Het bewerkstelligt een fysiologische verandering in de huid, waardoor de vernieuwing van de huid en herstel van beschadigde cellen worden gestimuleerd.

 

 

Tijdens de behandeling maken wij gebruik van serum en actieve vorm van vitamine C  in de formule bevordert de productie van collageen en elastine en draagt bij aan het verrichten en verhogen van de huid en de elasticiteit ervan.

 

Met een paar sessies  krijgen wij in sommige gevallen al een goed resultaat en een uitstralende huid  te zien met alleen het stimulatie techniek. 

 

Deze behandeling is pijnloos, je krijgt geen dots van de plasma, geen korstjes of wondjes maar meestal is de huid wel wat rood en prikkelbaar. Dat verdwijnt vaak al na enkele uren en na de behandeling kun je gerust door met je dergelijks leven. 

 

Een goede nazorg is zeer belangrijk.

 

We adviseren u minimaal 4 of 5 sessies te doen om een goed resultaat te kunnen zien. Je kan max. 2/3 behandeling per week doen met een dag tussen.

​DE PLASMA BEHANDELING IS NIET GESCHIKT VOOR: 

 

  • Mensen met een pacemaker

  • Epilepsie- en kankerpatiënten

  • Zwangeren

  • Vrouwen die borstvoeding geven

  • Mensen met koorts

  • Dragers van metaalimplantaten

  • Mensen met leverfalen

  • Huidgebieden waarin fillers zijn ingebracht

  • Huidgebieden met littekens (bijvoorbeeld door een ooglidcorrectie)

 

Daarnaast is uw gezondheid en de conditie van uw huid van belang. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bekijkt de specialiste of de behandeling iets voor jou kan betekenen en bespreekt ze samen met u wat de mogelijkheden zijn. U kunt vooraf contact met ons opnemen voor meer informatie.

gd.jpg
0d6850a5-16e0-4b18-9d2b-1acee9afae0f.JPG

PLASMALIFTING

 

VOORHOOFD € 150

KRAAIENPOOTJE € 125

GLABELLA € 125

FRONS € 80 v.a

OOGLID CORRECTIES € 175

BOVEN LIPPEN € 135

NEUSLIPPENPLOOI € 130

KAAKLIFT / LACHLIJNEN €180

HALS / DECOLLETE € 200

LITTEKENS / ACNE LITTEKENS € 70 v.a

STRIEMEN - OP AANVRAAG

HUIVERSTRAKKING EN VERJONGERING -  OP AANVRAAG

VERSLAPTE HUID BIJ DE ONDERKIN, HALS EN CHAMPANGNEWANGEN -  OP AANVRAAG

bottom of page