top of page

 

WAT IS PERMANENTE MAKE MAKE UP / MICROPIGMENTATIE ? 

 

Micropigmentatie of permanente make-up (pmu) is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Met een ultradunne steriele naald en pigment wordt er een wenkbrauw, eyeliner of liplijn gezet. Micropigmentatie wordt ook wel permanente make up (vaak afgekort als PMU) of cosmetische tatoeage genoemd. Deze methode wordt wel eens ten onrechte verward met tatoeëren (wenkbrauw tatoeage, eyeliner tattoo etc) waarbij er in diepere huidlagen gewerkt wordt. Bij micropigmentatie wordt er aan de oppervlakte gewerkt met verfijndere apparatuur, andere pigmenten, verschillende technieken en alleen in de eerste laag van de huid.

 

De techniek van microblading is eigenlijk heel eenvoudig. Met een manuele pen met minuscule en ultrafijne steriele naaldjes op een rij worden oppervlakkige  kleine stroken gemaakt, net onder de bovenste huidlaag. Daarin wordt vervolgens pigment aangebracht. Zo krijg je heel dunne getekende haartjes die met het blote oog amper van echte te onderscheiden zijn. Precies daardoor is de techniek ideaal voor mensen die weinig tot geen wenkbrauw haartjes hebben, erg lichte haartjes hebben of door een litteken een kale plek hebben in hun wenkbrauwen. Het resultaat  is heel natuurlijk.

 

VOOR WIE

Permanente make up of microlading  is geschikt voor iedereen die elke dag mooi wil zijn. Perfect voor vrouwen met een druk gezinsleven of carriere en het is ook ideaal voor mensen die allergisch zijn voor make up of gevoelige ogen hebben.

Permanente make up biedt jou ook de mogelijkheid om onregelmatigheden te corrigeren op een subtiele manier of om een natuurlijke schoonheid te accentueren.

We werken met producten van hoge kwaliteit en hypoallergene pigmenten, daarnaast  wordt er  gewerkt volgens de strenge landelijke hygiëneregels daarmee bent u verzekerd van een volledig veilige behandeling.

Bij AB make Up Studio zit u op het juist adres en bent u  in goede handen.

 

 

MOGELIJKHEDEN

WENKBRAUWEN:

De micropigmentatie van wenkbrauwen is geschikt voor mensen die dunne of onregelmatige haargroei hebben, weinig of geen haartjes, eventuele foutjes, littekens, alopecia en/of afwijkingen. Deze worden gecorrigeerd en gecamoufleerd op een natuurlijke en subtiele manier. 

Ook geschikt voor mensen die vroeger te veel geëpileerd zijn  en nu bijna geen wenkbrauwen meer hebben.

Dit is ook ideaal voor mensen met een druk leven, en er toch elke dag mooi en verzorgd uit willen zien zonder dat het hun veel tijd kost.

De micropigmentatie geeft op een subtiele en natuurlijke manier de mooiheid en de vorm van je wenkbrauwen terug.

OGEN:

De micropigmentatie van ogen is geschikt voor mensen met gevoelige ogen door make up, zoals potloden, gel eyeliners, enzovoorts. Ook zal PMU je ogen  mooier maken en meer voor zich laten spreken. Heel handig ook voor mensen die het lastig vinden om zelf de eyeliners te doen. Ook ideaal voor mensen met een druk leven, en geen tijd hebben om elk dag make up op te doen.

De ogen kunnen onder en boven gepigmenteerd worden, dunne of dikke liners , in schaduw, duo liners, design liners en of met verschillende kleuren op smaak van de klant.

LIPPEN:

De lipcontour is geschikt om te accentueren, verhogen, verkleinen en corrigeren, camoufleren van kleine foutjes en afwijkingen. Micropigmentatie geeft terug aan jou mooie, symmetrisch en natuurlijke lippen. Het is mogelijk om een strakke lipliner  te doen of een schaduw effect.  Je kan ook de hele lip laten pigmenteren waardoor je geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

PMU
WENKBRAUWEN / LIPPEN / EYELINER

WENKBRAUWEN

 

POWDER BROWS / OMBRE BROWS € 350

HAIRSTROKE € 350

MICROBLADING € 350

POWDER BROWS / HAIRSTROKE COMBO € 375

EYELINER

 

STANDAARD EYELINER BOVEN € 195

STANDAARD EYELINER ONDER € 195

STANDAARD EYELINER BOVEN & ONDER € 370

WING / BREED  EYELINER € 250

 

LIPLINERS

 

LIP BLUSH OF REVALISATIE € 375

LIP ENLIGHTMENT € 375

FULL LIPS € 395

Al de bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en met 1 nabehandeling. Extra nabehandeling binnen 3 maanden kost 
€ 70 (Dit is bedoeld alleen voor kleine aanpassingen en om de kleur op te frissen. Niet om de wenkbrauwen breder, donker of om een nieuwe design te doen)


OPFRISSEN ( TOUCH-UP )

 

EYELINER 3DE BEHANDELING BINNEN 3 MAANDEN  € 70

 

LIPPEN 3DE BEHANDELING BINNEN 3 MAANDEN  € 70

 

WENKBRAUWEN 3DE BEHANDELING BINNEN 3 MAANDEN € 70

 

EYELINER TOUCH UP BINNEN 1 JAAR € 135

 

WENKBRAUWEN TOUCH UP BINNEN 1 JAAR € 180

 

LIPPEN TOUCH UP BINNEN 1 JAAR € 195

bottom of page